Bloemschikcursus 2021 - 2022

De bloemschikcursus begint weer in oktober. Als het goed gaat komt mogelijk de regel van 1,5 meter afstand tegen die tijd te vervallen.

Tijdstip cursus : meestal de eerste donderdag van de maand van 20.00 uur tot  ± 22.00 uur.
Locatie : De Kerkhorst, Dorpsweg 65A te Spankeren

De cursus wordt gegeven door Ali Bosveld en Marjo de Jager. Zij maken voorbeeldstuk(ken) waarin een bepaalde techniek of thema gebruikt wordt. De cursisten kunnen deze stukken tijdens de daaropvolgende les zelf maken met hulp en advies van Marjo en Ali. De cursus is geschikt voor beginners en gevorderden.

Wilt u meedoen, geef u dan snel op bij Ali Bosveld. Dat kan per mail: abeka(at)live.nl of telefonisch: 06 83 33 48 57

De kosten van de cursus van 8 lessen bedragen voor leden € 53,00 en voor niet leden € 68,00. Het lesgeld is inclusief een kopje koffie/thee plus wat lekkers erbij en (bind)draad, krammen, etc.

De cursist zorgt zelf voor de natuurlijke materialen (bloemen, blad etc.) plus de ondergrond (oase, schaal, schotel, vaas etc.)

Het lesgeld s.v.p.  uiterlijk  26  augustus  overmaken op rekeningnummer   NL43RABO0355265370 t.n.v. KMTP Veluwezoom.