Bezoek kruidentuin Doesburg met stadswandeling

Op zaterdag 27 mei, aanvang 13.00 uur bij het VVV kantoor in Doesburg, Gasthuisstraat 13.

Wij maken een leuke stadswandeling (± 5 kwartier) door het oude centrum van Doesburg. Doesburg is rijk aan monumenten. Al deze monumenten hebben een boeiende geschiedenis. U wandelt  met een deskundige en enthousiaste stadsgids, tevens vrijwilliger bij de kruidentuin, door het prachtige historische centrum van deze Hanzestad. We bezoeken wij de kruidentuin waar u uitleg krijgt over de kruiden en de geschiedenis van deze tuin. Aan het eind van deze wandeling kunnen we nog even nagenieten  op één van de terrasjes in het centrum van Doesburg onder het genot van een kopje koffie/thee.

Leden met één introducee kunnen gratis deelnemen. Niet leden en meerdere introducees betalen € 6,00 voor deze excursie + consumptie.

Hebt U interesse om deel te nemen aan deze gezellige stadswandeling? Geeft U zich dan uiterlijk op 12 mei a.s.  per mail bij Ali Bosveld: abeka@live.nl. Graag vermelden met hoeveel personen u wilt deelnemen. Het maximum aantal deelnemers is 22.

Bingerden
Een jarige om trots te zijn (no. 803) week 25 / 2017