Samenwerking stedendriehoek

Groei&Bloei is een landelijke vereniging met ca. 35.000 leden en ± 130 lokale afdelingen. De vereniging kenmerkt zich door makkelijk toegankelijk kennis, laagdrempelige landelijke en lokale activiteiten en moderne zienswijzen op groene maatschappelijke items.

De Groei&Bloei afdelingen Apeldoorn, Deventer e.o., Lochem, Veluwezoom en Zutphen e.o. werken samen onder de naam Groei&Bloei Stedendriehoek regio. Iedere afdeling organiseert activiteiten voor de eigen leden en andere belangstellenden. Al jaren worden gezamenlijke binnenlandse en buitenlandse reizen georganiseerd.

Voor aanvullende informatie verwijzen wij u naar de websites van de afdelingen (onder het kopje Agenda).

www.apeldoorn.groei.nl

www.deventer.groei.nl

www.veluwezoom.groei.nl

www.zutphen.groei.nl

www.lochem.groei.nl

Het is mogelijk dat in de loop van het jaar het activiteiten programma wordt gewijzigd of aangevuld. Kijk daarom altijd op de genoemde websites voor de laatste actuele informatie.

Voor algemene informatie over de landelijke vereniging Groei&Bloei en voor informatie over de ca. 145 lokale afdelingen op respectievelijk:

www.groei.nl

www.groei.nl/vereniging

Voor 2017 staat er weer verschillende mooie excursies op het programma:

• een dagexcursie naar tuinen in de Noordoostpolder
  • een driedaagse tuinenreis naar België
  • een dagexcursie naar tuinen in De Betuwe met bezoek aan kwekerij De Hessenhof
  • een dagexcursie naar twee tuinen en bezoek Plantarium

Gloriosa
Beeldig in het groen