foto's
home

Welkom bij Groei & Bloei Veluwezoom

Houdt u  ook van groen, bloemen en planten? Heeft u plezier in tuinieren? Deelt u uw hobby en uw liefde voor de natuur graag met anderen?

Woont u in Doesburg, Rheden, Eerbeek, Dieren, Angerlo, Giesbeek, Steenderen en omstreken dan bent u hier op het juiste adres!

De afdeling Veluwezoom van Groei & Bloei verzorgt: lezingen, excursies, cursussen en workshops.

U VINDT ALLE INFORMATIE HIEROVER IN DE Opens internal link in current windowNIEUWSBRIEF

 

Activiteiten in de komende tijd

Op zaterdag 14 april is er een Opens internal link in current windowexcursie naar De Warande, een bostuin met stinzenplanten in Laag Keppel.

Op donderdag 19 april vertelt Harry Jans u aan de hand van fraaie foto's over de natuur inOpens internal link in current window Lesotho.

Op vrijdag 20 april is de excursie naar de Keukenhof. Deze is volgeboekt, had u meegewild dan kunt u zich aanmelden zonder te betalen. Mogelijk wordt de excursie dan volgend jaar herhaald.

Op zaterdag 21 april houden we onze welbekende Opens internal link in current windowruilbeurs in De Steeg. Altijd gezellig.

Op 6 mei kunt u in de tuin van Marion Nap in Dieren genieten van de tulpen, marcissen, zomerklokjes en misschien al een vroege allium. Een ware Opens internal link in current windowmini Keukenhof.

 

De bollen in mijn bollenmand beginnen met de neusjes boven de grond te komen. Ik zie verschillende neusjes. Wilt u weten wat er in de bollenmand ging? Klik op de Opens internal link in current windowlink

  

 De bollenmand in januari 2018

  

de bollenmand eind maart 2018, de krokussen bloeien

meer

Deze maand in Groei & Bloei

 

 

 

15
Jul
Volkstuin: het gewas bij de buren…….
07
Jul
bloemen, bijtjes en vlinders