foto's
home

Welkom bij Groei & Bloei Veluwezoom

Houdt u  ook van groen, bloemen en planten? Heeft u plezier in tuinieren? Deelt u uw hobby en uw liefde voor de natuur graag met anderen?

Woont u in Doesburg, Rheden, Eerbeek, Dieren, Angerlo, Giesbeek, Steenderen en omstreken dan bent u hier op het juiste adres!

De afdeling Veluwezoom van Groei & Bloei verzorgt: lezingen, excursies, cursussen en workshops.

U VINDT ALLE INFORMATIE HIEROVER IN DEOpens external link in new window NIEUWSBRIEF

 

Activiteiten in de komende tijd

Op zondag 25 februari is hetOpens internal link in current window sneeuwklokjesfestijn in de tuin van Tineke en Gerrit Mäkel in Eerbeek. Het wordt stralend mooi weer, een beetje fris, maar een heerlijke dag voor de sneeuwklokjes. Kom dus genieten.

Op 15 maart vertelt Ineke Radstaat van de Vlinderstichting wat u kunt doen om meer Opens internal link in current windowvlinders naar uw tuin te lokken.

Op zaterdag 14 april is er een Opens internal link in current windowexcursie naar De Warande, een bostuin met stinzenplanten in Laag Keppel

 

De bollen in mijn bollenmand beginnen met de neusjes boven de grond te komen. Ik zie verschillende neusjes. Wilt u weten wat er in de bollenmand ging? Klik op de Opens internal link in current windowlink

  

 De bollenmand in januari 2018

meer

Deze maand in Groei & Bloei

 

 

 

15
Mar
het is een beetje lente en t wordt weer ff winter
13
Mar
Geheim sneeuwklokjesfeest