foto's
home

Welkom bij Groei & Bloei Veluwezoom

Houdt u  ook van groen, bloemen en planten? Heeft u plezier in tuinieren? Deelt u uw hobby en uw liefde voor de natuur graag met anderen?

Woont u in Doesburg, Rheden, Eerbeek, Dieren, Angerlo, Giesbeek, Steenderen en omstreken dan bent u hier op het juiste adres!

De afdeling Veluwezoom van Groei & Bloei verzorgt: lezingen, excursies, cursussen en workshops.

U VINDT ALLE INFORMATIE HIEROVER IN DE Opens internal link in current windowNIEUWSBRIEF

 

Activiteiten in de komende tijd

Op zaterdag 13 december kunt u een fraai kerststuk maken tijdens de workshop. Klik hier voor Opens internal link in current windowinformatie

Dat is tevens de laatste activiteit in 2018.

 

In 2019 gaan we verder met op donderdag 17 januari een lezing over de beroemde tuinen van Opens internal link in current windowMien Ruys.

 

Gardenista van 15 mei tot en met 19 mei 2019

Met trots presenteert KMTP / Groei & Bloei het nieuwe jaarlijkse buitenevent Gardenista! Van 15 tot en met 19 mei 2019 wordt het landgoed Ophemert de plek waar je alles kunt vinden omtrent groen en groenbeleving. Gardenista is een tuinbeurs. Een tuinevenement. Maar tegelijk ook veel meer dan dat. Het is een bijzondere samensmelting van de groene wereld met amusement en gastronomie. Naast groenexperts, heerlijke gastronomie onder andere uit de eigen moestuin, bloemschikkunst en amusement is het een plek waar je inspiratie kunt opdoen voor je eigen tuin en advies kunt inwinnen over een eigen tuinontwerp of tuinvraag.

U kunt zich al aanmelden voor het kampioenschap bloemschikken dat op Gardenista wordt gehouden. Tijdens Gardenista is er in de centrale, 1.200m2 grote tent, een landelijke open competitie op verschillende niveaus. Amateurs, studenten en professionals gaan zich van hun creatiefste en beste kant laten zien tijdens de wedstrijden. Je zult versteld staan wat er mogelijk is met bloemen.
Mensen die auditie willen doen voor dit kampioenschap vinden meer informatie op https://gardenista.nl/bloemschikken/#

Aan het programma wordt nog volop gewerkt, kijk opOpens external link in new window https://gardenista.nl/beleving/#workshops 
en neem vast een voorproefje.

Ook kunt u al kaartjes bestellen. Als lid van Groei en Bloei betaalt u met vroegboekkorting maar € 6,00 voor een kaartje dat toegang geeft op woensdag en donderdag. Op vrijdag, zaterdag en zondag kost een kaartje met vroegboekkorting € 8,00. Kaartjes zijn te bestellen viaOpens external link in new window gardenista.nl/tickets/

meer

Deze maand in Groei & Bloei

 

 

 

15
Jan
Vergeten smaakmakers en paradijskorrels (Blik op de Tuin - 884)
10
Jan
VAN VERVAL TOT HOTEL