Voorjaarsruilbeurs in de tuin van Susanne Wolthaar in Rha

Voorjaarsruilbeurs op zaterdag 22 april, aanvang: 10.00 uur tot ongeveer 11.30 uur in de tuin van Susanne Wolthaar, Rhabergseweg 30 7224 NB Rha.

Susanne woont sinds 2021 in Rha met haar partner Guus. Ze is nog heel druk met het aanleggen van haar grote tuin die uitkijkt op de IJssel. Er zijn hagen geplant, bollen de grond in gegaan, een zwemvijver gegraven, de uit haar vorige tuin meegenomen planten gepoot. Susanne is een tuinvrouw in hart en nieren. Ze woonde voordat ze naar Rha kwam twintig jaar in de Betuwe waar ze een tuin had die in het boekje stond van de Nederlandse Tuinenstichting. Voor de Betuwe woonde ze in het buitengebied van Enschede en ook daar had ze een tuin waar ze bezoekers ontving. Heel leuk om eens een kijkje te nemen in haar nieuwe tuin die nog in ontwikkeling is. De leden die aan de Achterhoekse kant van de IJssel wonen hoeven dit keer de rivier niet over. Voor de leden die aan de Veluwse kant van de IJssel wonen een mooie gelegenheid om te (her)ontdekken hoe mooi het is aan de andere kant van de rivier. Ver is het niet, vier kilometer vanuit Dieren met het pontje. Dat geeft meteen al zo’n feestelijk gevoel, lekker dobberen op de pont naar de overkant. Vergeet niet om stekjes, zaden, knollen en bollen mee te nemen en alles wat u te veel hebt. Hebt u niks in te brengen, dan bent u ook van harte welkom, want het is ook gezellig om elkaar weer even te spreken. De verloting slaan we dit keer over.