Veluwezoom

Gardenista 2022 wordt gehouden van

Van 25 tot en met 29 mei 2022 wordt Gardenista gehouden op de Historische Buitenplaats Den Alerdinck, Alerdinckweg 1, 8055 PE Laag Zuthem bij Zwolle

Gardenista wordt voor de tweede keer door Groei en Bloei georganiseerd

Hebt u de data al in uw agenda gezet? Er wordt keihard gewerkt om er weer een wervelend evenement van te maken.

Gardenista is het grootste, jaarlijks terugkerende groene festival van Nederland. Het biedt bezoekers een compleet dagje uit in het groen. Je kunt volop inspiratie en ideeën opdoen over alles wat groen is. Zo zijn er vele enthousiaste exposanten met tal van groene producten en diensten met een rijk en gevarieerd aanbod. Verder zijn er indrukwekkende, levensgrote bloemwerken, grote èn kleine tuinen en kunnen bezoekers deelnemen aan groene workshops. Om het geheel compleet te maken is er muziek, theater en is er volop mogelijkheid voor een heerlijk duurzaam hapje of drankje om even bij te komen van alle indrukken.

Leef in het groen

Het thema van dit jaar, Leef in het groen, staat voor het goede gevoel dat groen kan geven. De bezoeker gaat dit ervaren in een totale groenbeleving, zodat ze er ‘groener uit komen dan ze binnenkwamen’. Daarbij gaan we verder dan tuinen en bloemen; denk ook aan lekker vers eten – liefst uit eigen tuin of regio – en de ontspanning die een groene omgeving kan bieden. En verder speelt duurzaamheid bij alle onderdelen van het festival een centrale rol. 

Neem vast eens een kijkje op de website www.gardenista.nl en schrijf de data in uw agenda. De komende tijd wordt de website aangevuld en u kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief, zodat u op de hoogte blijft. 

Het organiseren van Gardenista is veel werk en vrijwilligers die een handje meehelpen zijn van harte welkom

Wilt u nog even terugblikken op 2019 dan is hier een filmpje