Veluwezoom

Gardenista 2020 van 13 t/m 17 mei

Van 13 tot en met 17 mei wordt Gardenista gehouden op de Historische Buitenplaats Den Alerdinck,
Alerdinckweg 1, 8055 PE Laag Zuthum bij Zwolle


Na het succes van de eerste editie van Gardenista in 2019, organiseert Groei & Bloei in 2020 wederom dit unieke groene festival. Dit keer met nog meer activiteiten en groenbeleving onder de noemer Leef in het groen. En met een nieuwe locatie Historische Buitenplaats Den Alerdinck in Zwolle/Laag-Zuthem. De nieuwe locatie voldoet in hoge mate aan onze wensen en criteria voor de komende edities van het festival.
Het groene festival Gardenista heeft naast een nieuwe locatie en is te bezoeken van woensdag 13 t/m zondag 17 mei op Historische Buitenplaats Den Alerdinck.

Het thema van dit jaar, Leef in het groen, staat voor het goede gevoel dat groen kan geven. De bezoekers gaan dit ervaren in een totale groenbeleving, zodat ze er ‘groener uit komen dan ze binnenkomen’. Daarbij gaan we verder dan tuinen en bloemen; op alle onderdelen van het festival speelt duurzaamheid een centrale rol. houd de website in de gaten www.gardenista.nl
De basisthema’s zijn net als de vorige editie gericht op showtuinen, moestuinieren, bloemschikken, kwekers, hoveniers, onderwijs, kunst en water.
De komende tijd wordt de website aangevuld en u kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief, zodat u op de hoogte blijft. 

Het organiseren van Gardenista is veel werk en vrijwilligers die een handje meehelpen zijn van harte welkom

Wilt u nog even terugblikken op 2019 dan is hier een filmpje


Het kan zijn dat er nog een busexcursie wordt georganiseerd. Als dat zo is sturen we u een digitale nieuwsbrief, zodat u zich kunt aanmelden. Als er een excursie komt, dan wordt behalve Gardenista ook een tuin bezocht.