Bezoek aan De Hessenhof in Ede op zaterdag 25 april

Bezoek aan Kwekerij De Hessenhof Op 25 april, excursie met eigen auto of carpoolen.
Vertrek om 10.00 uur bij De Kerkhorst, Dorpsweg 65a in Spankeren.
Deelname is gratis voor leden van Groei en Bloei met een introducee. Niet leden betalen € 7,50.
Neem zelf een boterhammetje mee voor tussen de middag, koffie, thee en koek krijgt u van Groei en Bloei.

We gaan op bezoek bij het walhalla voor de plantenliefhebber: De Hessenhof in Ede. Hans Kramer gaf meerdere malen een lezing voor onze afdeling, maar hij gaat het lezingen geven afbouwen. Komt Hans Kramer niet naar ons, dan gaan wij wel naar hem toe.
De Hessenhof is een unieke kwekerij met meer dan 3000 planten die daar allemaal ter plaatste worden gekweekt. Bezoekers uit binnen- en buitenland weten de weg naar de kwekerij te vinden. Alles wordt biologisch geteeld en zonder gebruik te maken van turf.
We worden om 11.00 uur in de schuur ontvangen door een medewerker van de kwekerij die wat vertelt over De Hessenhof. We drinken koffie/thee met een koek. Daarna is er alle tijd om over de kwekerij te dwalen en te genieten van de sfeervolle intieme sfeer op De Hessenhof. Verscholen achter hoge beukenhagen ligt een lustoord voor de tuinliefhebber. En is het even genoeg of wilt u uw meegenomen boterham opeten, dan kunt U in de gezellige kwekerij schuur onder het genot van een kop koffie bijkomen. Op de leestafel liggen allerhande binnen- en buitenlandse tuinbladen om door te kijken.

Omstreeks 15.00 uur aanvaarden we de terugreis naar Spankeren met auto's waarin de nieuwe aanwinsten staan te wuiven. Het is handig om zelf een
doosje of tas mee te nemen.
Wilt u mee naar de Hessenhof, meldt u dan aan bij Geert Huetink, tel. 06 45 28 44 63 (na 18.00 uur) of per mail: g.huetink@hotmail.nl. U kunt dan ook opgeven of u iemand mee wilt nemen in uw auto of dat u dat u met iemand mee wilt rijden.

Als u op de foto bovenaan de pagina klikt komt u op de website van De Hessenhof, kunt u vast een verlanglijstje maken.