Veluwezoom

BIJZONDERE PLANTEN KWEKERIJ PARKZICHT

Kwekerij Parkzicht verkoopt bijzondere planten voor de bloementuin uit eigen stek en zaai. 

 Aangezien alle verkoopmarkten en tuinfairs vooralsnog niet doorgaan verkopen zij dit voorjaar vanaf de oprit /tuin. 

Op veilige 1,5 meter afstand..

Els Keurentjes en Jacqueline van Amerongen (voormalig kwekerij overhagen Velp) kweken al een aantal jaren met veel plezier prachtige bijzondere zomerplanten voor de bloementuin en border..Zij hebben momenteel een sortiment van circa 75 soorten... Onder andere veel soorten salvia's zoals de Amistad, guaranitica. Wendy's wish, tangerine, curviflora, etc. Allen zeer rijk bloeiend. Ook opgekweekt bijzondere eenjarigen zoals :cerinthe, cosmea, mariadistel, browallia, rehmannia, kattensnor, ammi, orlaya, diverse nicotiana's zoals de sylvestris en de mutabilis, papaver, ricinus, tithonia, dracocephalum, anoda, ipomoea, cobaea, lathyrus etc.

Voor de volledige lijst zie de spreadsheet in de volgende link: https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/d/1vvrAD0doZ8HRmpNpPpqjOdR1BoPnwmi6zinabdcCQEk/htmlview

De openingstijden zijn vrijdag, zaterdag en zondag : 8, 9, 10mei, 15 16 en 17mei, 22, 23 en 24mei. Van 10 tot 16.00 uur. 

Ook op afspraak, dus bel, app of mail gerust naar de contactgegevens. Voor het maken van een afspraak , de bestelling kan ook klaargezet worden..

Er kan betaald worden via tikkie of contant. 

De prijzen van de planten variëren tussen de 1, = en 5,= euro. 

Verkoopadres: Julianalaan 84 

6824kj Arnhem

Voor informatie

Els Keurentjes 

(tel. nr. ‪0653417522‬)

emai: Jvanamerongen1@hotmail.com